Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Workshop i spinning

Workshop, lär dig att spinna lin på spinnrock och för förändring i ditt liv


Förutom att det är en workshop i att lära sig spinna lin på spinnrock är det en workshop för helhet, ett sätt att expandera sig själv!


På workshopen får du lära dig hur man spinner i lin på spinnrock samt att väva en drömfångare. Vi kommer att göra övningar och meditationer för avslappning för att få mer energi och fokus på det som är viktigt för oss i livet.

Det kommer att bli samkväm vid eld med god mat i lugn och ro i trevlig naturnära miljö.


Så här tänker jag mig att själva kursen kommer att gå till!


Tänk dig att du sitter i ett rofyllt rum eller utomhus i närheten av en skog där fåglarna håller konsert och vinden susar i löven!

Framför dig har du en Spinnrock och du ska strax få lära dig hur den fungerar, du kommer att få känna den otroligt härliga känslan när Linet mjukt dras mellan dina fingrar och omvandlas till din livstråd medans hjulet spinner sin sång för dig!


Du vaggas sakta in i en egen värld och i din egen rytm där du och spinnrocken är i symbios och du känner hur du slappnar av allt mer medans hjulet spinner vidare.

När du spunnit färdigt din livstråd nystar du försiktig av den från spinnrocken.


Sedan går du fram till en Hassel eller något annat lämpligt träd som växer vid närheten av gården och ber om att få ta en kvist sedan böjer du kvisten till en cirkel binder ihop den och börjar väva din egen livs dröm!


Känner du dig manad att du lära dig spinna och väva din egen livsdröm i form av drömfångare eller om du vill arrangera en kurs där du bor så är du varmt välkommen att sända din förfrågan om information samt kostnadsförslag via kontaktformuläret nedanför.


Tidigare spann man med hjälp av sländor och på 1500-talet kom spinnrocken till Skandinavien i form av tramp modell. För mig är det viktigt att använda naturliga material och att bevara forntida kulturer och att utföra saker på traditionellt sätt. Och att spinna på en spinnrock får mig att komma ner i mig själv och hitta min egen rytm, Ellinor Eklöf kursledare.


Obs. max antal deltagare 5 personer


För mer information


 

Vi föredrar att vara alkohol- och drogfria under kursperioden, helt avstängda mobiltelefoner uppskattas. Du deltar på eget personligt ansvar och var så vänlig och läs igenom etiska riktlinjer och policyn 
 
 
 

För många år sedan var jag till den Andliga dalen i Peru och I byn Pisac, blev jag inbjuden att demonstrera hur man spinner på en spinnrock på en utställning för ursprungsbefolkningen och

här spinner jag med Alpacka.


Det var ett stort intresse och även borgmästaren som står bakom mig på den nedre bilden och som tyckte att det var rogovande att titta på.