Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Referenser

Referenser


Ellinor Isa De Ross Eklöf  har sedan början på 2000 talet föreläst, lett kurser, haft privata konsultationer och samarbete med kyrkan och olika studieförbund.Ellinor Eklöf är med sin breda livserfarenhet en god medarbetare i arbetet med att sprida opinion kring barns utsatthet i familjer där det förekommer missbruk.

Vårt samarbete inleddes i Falkenberg våren 2003. Med utställningen ”De glömda barnen” på Falkenhus.

Här framförde Ellinor sin monolog som inledning på visningarna och som inspiration att jobba med frågorna som utställningen väckte.

Kurser för diakoner och diakoniarbetare i Skara stift. Hennes monolog blev ett inslag i ”de glömda barnen” som Hela Människan höll i. Hon deltog också i samtal och dialog under dagarna.

Seminarier i Trelleborg på uppdrag av Skånes nykterhetsförbund, Hela Människan och NBV. Hon framförde sin monolog samt deltog i samtal och dialog. Seminarierna lockade ett hundratal besökare från kommun, socialförvaltning, skola och allmänheten.

Under 2004 startade Ellinor ett projekt ”Vill vi tänka sju generationer framåt” i samarbete med Hela Människan i Skåne-Blekinge och Skånes Nykterhetsförbund.

Inom ramen för detta har hon också deltagit i ett EU projekt inom ”natur och hälsa”- ”naturlig laddning” på Alnarps lantbruksuniversitet.

Under 2005 har vi samarbetat kring föredrag och dialog på Malins Minne utanför Eslöv. Ellinor har då riktat sig till mammor med missbruk som är under behandling tillsammans med sina barn, samt till personalen.

Lyby den 5 september 2005

Christina Lenander-----------------------------------------Helande kraftHaft en tung tid bakom mig där även för 2 år sen en koll i den beryktade väggen varit ett faktum. Att på egen hand ta sig ur bla en sån sak med fam o vänner,bekanta mm som inte riktigt förstår gör dessvärre att även reservbatteriet pustar och förvarnar för uppsägning emellanåt.Det jag själv brunnit för har på något vis i denna röra fått träda åt sidan och tron på mig själv hamnat ner i sko skaften. Hopplösheten som tidigare inte funnits i min värld har rotat sig i mitt sinne. Jag har varit en sån som tyckt att "allt går att lösa o det som inte går att lösa tar bara lite längre tid". O den här hopplösheten är ingen rolig känsla att få till sig o den känns svår att bli av med i alla motgångar som haglat o man känner att ingenting går i ens väg.

Har under en tid känt att jag måste få hjälp och har även sökt det.. Inte med någon större framgång.Men...

Fick tel nr av en vän och bestämde mig för att höra av mig till denna damen.Ringer upp henne för att kolla av om hon kanske är den jag söker och om det finns något hopp om att få den hjälp jag känner jag behöver. Jag hör fortfarande hennes kortfattade ord i tel - "Vi måste ses o det är akut"

Sagt o gjort träffade jag Ellinor.

Har nu provat en session hos henne. Hon sa inte så jätte mycket men ändå känns det som jag fått mycket info och hjälp. Hennes trummor o sång fick mig att komma ner i varv igen vilket jag nu stenhårt försöker hålla mig kvar i. Min känsla av Isa är att hon är en rak och ärlig person i det hon gör. Mycket rättfram i det hon säger o hon kan sin sak. En person jag varmt rekommenderar att besöka o jag ser fram emot att våra vägar kommer korsas en hel del framöver.

En stor varm kram i vintermörkretMajsan--------------------------------------Måste berätta om vad som hände mig i går. Jag hade under ett par dagar haft en hopplös migrän, ont i nacken och även ländryggen värkte. Jag var på besök hos min väninna Isa för att inmundiga en middag, innan middagen var klar så mådde jag riktigt dåligt och gick omkring och ojade mig. Isa frågade innan vi satte oss till bords om hon skulle "värma" mig så kanske det skulle kännas bättre i huvudet?!

– Näää svarade jag en aning svajigt jag tänkte för mig själv, usch detta fixar inte jag, om någon ska börja massera min nacke eller komma med värme kudde, för då kräks jag plus att det kanske blir värre. – Ok vi provar väl då... Du behöver bara sätta dig på stolen inte ta av dig och inte göra något. Sen la hon sina händer en bit över mitt arma huvud och ner mot nacken. 5 sek efter att hennes händer var på plats kom en rysning genom kroppen och håret på armarna stod rätt upp, usch lite spookie.

Dags och äta, kände mig lätt i huvudet men vågade inte tycka att det kändes "lugnt" konstigt tänkte jag inbillning kanske? Nå väl med maten i magen dukade vi av och jag skojade om att ja blev ländryggen bättre så är jag snart på banan igen ;) och då svarade Isa sätt dig du så fixar vi det innan efterrätten. Jag satt mig ner och samma sak hände igen med rysningen och håret på armarna, sedan började det sticka som attan i ländryggen för att senare efter typ 10 sek avvika och även då la sig ett lugn över min rygg... Hmmm detta är ju galet, hur sjutton kan detta fungera, nå väl nu var magen strax fylld med efterätten och kaffet satt som en smäck min kropp började må bra (fast jag vågade inte tro på det:)

Vi gick ut på altanen och Isa frågade åter hur jag mådde? Jotack svara jag lite förläget allt vore perfekt om bara nackvärken på vänster sida ville lugna sig sa jag och småskrattade, samtidigt tänkte jag detta är inte sant... Sagt och gjort nu la hon sina händer en bit ifrån min nacke jag satt på en stol och blundade lätt, åter igen ryste min kropp ända in i märgen fast denna gång tre gånger på rad och rätt som det var small det till i nacken även hon hörde det, precis som när man stretchar den åt sidan, fast nu satt jag still rätt upp och ner, hon avslutade denna "icke beröring" efter ett par minuter och håll i hatten jag hade inte ont i vare sig huvudet nacken eller i ländryggen, snacka magiskt obegripligt fantastiskt helt sanslöst och jag som är så misstänksam, vad säger man.

Hela vägen hem i bilen satt jag och bara tänkte att nu måste nog värken komma tillbaka igen men den gjorde inte det. Det jag hade kvar i kroppen när jag kom hem var en trötthet och lätt illamående, men jag fick sova hela natten utan värk och vakna i morse utan värk i rygg, nacke eller huvud, ja vad säger man... Jag har aldrig varit med om maken, klart helt magiskt är det med energier, jag kan heller inte förneka den lycka jag har känt i dag. Fortfarande förbluffad inte en värktablett i värden kan mäta sig med vad jag upplevde i går helt enkelt Magiskt ♥ så häftigt...Anette Jidlow

------------------------------------

Ellinors helande kraft

När Ellinor erbjöd sig att hjälpa mig med ett amningsproblem via telefon (jag bor inte i Sverige), var jag lite skeptisk.

Jag hade träffat några läkare, sjuksköterskor och till och med två vårdkonsulter men problemet blev värre varje dag.

Jag hade mindre och mindre mjölk varje dag, det vänstra bröstet hade nästan ingen mjölk alls.Kanske undrar du varför jag gjorde sånt väsen om det?
Varför inte bara ge flaskan? Tja, min flickvän hade problem med en svag sug reflex p.g.a av en liten deformation i munnen: det var därför hon inte kunde dricka från en flaska.

Och det lilla som hon lyckades dricka av den konstgjorda mjölken, kräktes hon upp några minuter senare ... så ni kan förstå att jag var orolig för mitt barn och började känna mig desperat.

Jag minns att Ellinor pratade med mig i en lugnande röst som fick mig att känna mig mindre orolig. Samtidigt gjorde hon läkningsarbetet. Jag minns att det bara kändes bra och avslappnande, jag tänkte inte på det så mycket. Nästan som om jag hade "glömt" problemet. Fram till nästa gång när jag ammande mitt barn och där det vänstra bröstet fick mjölk igen. Inte mycket, men för varje gång lite mer. Mitt barn är nu ett friskt barn som fortfarande får bröstmjölk varvat med vanlig mat. Jag är fortfarande mycket tacksam för denna ganska odramatiska och tysta omedelbara hjälp jag fick ...

Tine Sautter-----------------------------------------VÄGLEDNING"Sedan min första sittning med Ellinor har jag aldrig känt behov av gå till någon annan. Hon har en spöklik precision och vet instinktivt vad som är mest relevant och ger konkreta råd om var jag bör fokusera min energi när livet känns frustrerande."

                                                                                                                                                                                                                                                            E. Minotta

-------------------------------------Jag har en känsla i kroppen som jag inte känt förut..även fast den är främmande så vet jag att jag kommer kunna sova i natt och verkligen kunna säga att idag var idag och imorgon är min morgondag. Så himla häftigt... det är något speciellt med dig! För att känslan kom i slutet av samtalet och sitter sedan kvar.

                                                                                                                                                                                                                                                      Petra

--------------------------------------Tack Ellinor för en mycket bra vägledning, som alltid.

Jag känner mig mycket tydligare och lugnare.Jag har fått vägledning av Ellinor vid flera tillfällen samt två sessioner med regressionsterapi. Varje gång med en positiv inverkan. Jag kan varmt rekommendera ett möte.Du kan markera 5 stjärnor, om det alternativet finns!!Cat Smith------------------------------------KONSERTEllinor Isa De Ross Eklöf kom in i vår familj en sensommardag som en ljum sommarbris som bara just Ellinor kan göra. Hon frågade om vi ville höra henne spela lite trumma och sjunga för oss. Som vi såklart tackade ja till, för det är inte så ofta vi har trummande sångerskor i vårt hus. Vi som då bor i en gammal 1700-tals hus och har en gammal smedja i huset kände att vi nog skulle tända upp med lite ljus i smedjan och be att hon hade sin lilla konsert för oss just där.Sagt och gjort, Ellinor tog ton och sjöng sina sånger, trummade och berättade mellan sångerna om dess innehåll och mening, så härligt.Vilka krafter som kom och vilket lugn som infann sig i smedjan och även i hela vårt hus därefter. Vi - jag och min man bara satt kvar i en euforisk tystnad efter konsertens slut och bara njöt av de lugn som infann sig i våra hjärtan, sinnen och huvud. Sen spred hon en frid i hela vårt hus som har hållit i sig många månader efteråt. Vi kände att vi ville ha haft möjligheten att ha bjudit in hela vår by att få möjligheten att njuta till denna enormt meditativa konstart som Ellinor utför. Så bjud in henne eller gå på hennes konserter vet ja, det är värt så enormt mycket för just dig. Jag lovar dig av hela mitt hjärta att du kommer inte bli besviken, du kommer snarare känna att, - varför har jag inte gjort detta tidigare.Maria Mibson som bor i södraste Skånelandet.---------------------------------------------------------