Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Vägledning


Boka via info.bokning@theoakleaf.se eller +46735102806


I Sverige är det möjligt att få en session personligt via telefon och eller som i andra länder via messenger, Whatsapp eller skype

Event hittar du på workshops and event planner

Läsning i tarot kort eller i kaffesump!


Är du vid ett vägskäl, har du frågor som behöver svar eller har du ett beslut att ta, här kan du få vägledning och råd genom korten samt något som många har hört talats om men få har provat på är att bli spådd i kaffesump...


Här får du en läsning ur ett helhetsperspektiv det som varit, det som är och det som komma skall samt vad som är viktigast här och nu.

40 minuter kostar 700,00 SEK/person, betalas innan läsning via Swish eller Paypal


Kanalisering!


I en kanalisering tonar jag in mig till andevärlden, lyssnar, observerar och förmedlar den information som kommer, du kan få meddelanden från nära och kära i andevärlden, det kan också vara information samt råd om eller från dina guider om det är någon fråga du har just nu.


40 minuter kostar 700,00 SEK / person, betalas innan kanaliseringen via Swish eller Paypal

Samtalspartner


I samtal får du hjälp med att se din livssituation ur nya perspektiv, värdera och omvärdera dig själv och hitta ditt eget inre jag.


första sessionen 1200 SEK vid forts'ttnings samtal 40 minuter kostar 700,00 SEK betalas före samtal av Swish eller Paypal

 
 
 
 
 

Sedan början av 90-talet har jag Ellinor IsaDeRoss Eklöf arbetat som guide, inspiratör och motivator och med tiden som föreläsare, intuitiv andlig musiker, balansering av fysiska och mentala problem med trumman, stresscoach och författare etc.