Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Vägledning

Sedan början på 90-talet har Ellinor IsaDeRoss Eklöf arbetat som vägvisare, inspiratör och motivatör och med tiden som föreläsare, intuitiv andlig musiker, trummbärare, balansering av fysisk och psykiska problem med trumma, stress coach, samt författare mm.


Jag har mottagning för läsningar på

Söndagar 13.00 - 22.00

Måndagar 13.00 - 22.00

Tisdagar   13.00 - 22.00

Man behöver boka in sig minst tre dagar innan läsning!

 I sverige går det att få en session via telefon eller och i övriga länder endast via messenger, Whatsapp eller skype


Få din egen stjärna lagd i Tarotkort!


Är du vid en vägkorsning på din väg, har du frågor som behöver svar eller är har du i ett beslut att fatta kan du få vägledning och råd genom korten.

Här får du en läsning ur ett helhetsperspektiv!

Få en läsning i kaffesump!


Något som många har hört talats om men få har provat på är en läsning i kaffesump!Är du vid en vägkorsning på din väg, har du frågor som behöver svar eller är har du i ett beslut att fatta kan du få vägledning och råd genom sumpen.

Här får du en läsning ur ett helhetsperspektiv!

Kanalisering!


I en kanalisering tonar jag in mig på en kanal till andevärlden, lyssnar, observerar och förmedlar den information som kommer där du kan få budskap och meddelanden från nära och kära i andevärlden, det kan även vara upplysningar om dina guider samt goda råd om det är någon fråga du har just vid tillfället.Samtalspartner


I samtal får du hjälp med att se din livssituation ur nya perspektiv, hjälp med värdera och omvärdera din egen tid samt att finna ditt eget sätt att hantera stressade situationer.
Förskottsbetalning 40 minuter 600:-SEK/person

via Swish eller Paypal