Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Boken


The Book is only in Swedish for now!


Boken!

En annan tid, en annan värld!


I den första delen av Boken som är en serie på flera delar och spänner sig över flera generationer, får vi möta några av sju kvinnor från olika delar av världen som manats av en kraft inom sig till ett möte i landet Svedala. Vi får ta del av deras resor och möten med andra kulturer. De vet inte vad de ska möta men de kan inte stå mot sin egen inneboende kraft.


Boken är kanaliserad, budskapen är många och högst aktuella nu då allt fler manas till att uppnå förändring. Den är skriven som en skönlitterär bok med verklighetsbaserade inslag. Den handlar om tillit, tro och ett samspel mellan den feminina och den maskulina kraften och spänner sig över flera generationer. Den sista och avslutande delen kommer att spegla vår nutid. Här vävs berättelsen samman med andra berättelser i berättelsen.


 Ellinor Eklöfs debutroman


Boken är den bunden för hand av författaren

Vikning, hålning, söm, limning av pärm och rygg.

Pärmarna är återbruk!


The Oak Leaf förlag!

All rights reserved © Ellinor Eklöf
Beställ boken via formuläret nedan skriv namn, telefonnummer och adress dit boken skall sändas!

Boken! En annan tid, en annan värld

Pris: 383:- inklusive moms 6% och frakt inom Sverige


Efter beställning sändes bekräftelse tillsammans med inbetalningsinformation och var noga med att fylla i att det är Boken du betalar!När bekräftelse på inbetalning kommit är beräkningen att du som kund ska ha den i din hand inom 3 veckor efter beställningsbekräftelse om inget annat meddelas!


Pris: 383:- inklusive moms 6% och frakt inom Sverige

  Recensioner   


BOKEN


         En fascinerande berättelse mellan fantasi och verklighet,i en annan tid än vår.

Med mycket respekt för skaparen och naturen.

En berättelse om kvinnors kraft och inneboende förmågor. Naturens helande och livets mening. Om ondska och godhet och en kärlek som övervinner allt.

En bok av en kvinna och om kvinnor, bör även läsas av män.

En bok gjord för hand med mycken möda i att både sy ihop sidorna samt göra pärmen av papper och göra bokryggen av linnetyg. Detta är författarens första bok,utgiven på eget förlag. Ser fram mot vad Ellinor Eklöf har att säga i sin nästa bok.

Tack Kerstin Dahlberg!

---------------------

Tack för att du har gjort Boken! Helt underbar berättelse, hoppas att jag får äran att följa kvinnorna på deras fortsatta färd i Den andra Boken. Det enda dåliga med Boken var att den tog slut.         

Marie Brusewitze

--------------------


Mycket trevligt att läsa din bok. Läser högt för varandra. Vi gillar den båda två.Är på full rulle hem från Vemdalen. Har just läst klart Boken högt för Tuve. Vi är båda fängslade och ser fram emot fortsättningen.

Kram Gunnila och Tuve Jeppson

----------------

Tack, Ellinor för en fantastiskt spännande resa i tid och rum. Det underbart målande språket som får sinnet att måla upp färgstarka bilder genom hela berättelsen. Väntar otåligt på fortsättningen

Ulrika Dahlström


                                           ------------------                                                                                                 

Boken

Boken, första delen, är en spännande berättelse om några kvinnor för länge sedan. Historien handlar om hur dessa kvinnors liv vävs samman på ett magiskt vis, trots långa avstånd och olika kulturer. Jag tycker den var lättläst, men ändå innehållsrik. Ser med spänning fram emot nästa del!

 Anna Wynja Lindman