Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Boken samt bokbinderi

Information om workshop i bokbinderi, beställning av boken och recensioner finner du längre ner på sidanThe Book is only in Swedish for now!

Boken!

En annan tid, en annan värld!


I den första delen av Boken som är en serie på flera delar och spänner sig över flera generationer, får vi möta några av sju kvinnor från olika delar av världen som manats av en kraft inom sig till ett möte i landet Svedala. Vi får ta del av deras resor och möten med andra kulturer. De vet inte vad de ska möta men de kan inte stå mot sin egen inneboende kraft.


Boken är kanaliserad, budskapen är många och högst aktuella nu då allt fler manas till att uppnå förändring. Den är skriven som en skönlitterär bok med verklighetsbaserade inslag. Den handlar om tillit, tro och ett samspel mellan den feminina och den maskulina kraften och spänner sig över flera generationer. Den sista och avslutande delen kommer att spegla vår nutid. Här vävs berättelsen samman med andra berättelser i berättelsen.


 Ellinor IsaDeRoss Eklöfs debutroman


Boken är den bunden för hand av författaren, pärmarna är återbruk!


The Oak Leaf förlag!

All rights reserved © Ellinor Eklöf

Workshop

Bind din egen bok!


Att binda en bok är ett genuint hantverk som är på väg att försvinna. Det är roligt och ger en skön känsla i både kropp och själ att göra något från grunden.


Anledningen till att jag började med bokbinderi det var att jag skrev en bok och när jag skulle trycka upp den tyckte jag att det var alldeles för dyrt för mig att göra det just då. Nu har jag upptäckt hur roligt det är och jag gör allt från att limma ihop pärmar till att att sätta på ryggen. Det är väldigt uppskattat att ha möjligheten att kunna köpa en egenskriven och egenbunden bok, så jag fortsätter med det ett tag till.


Men jag vill gärna dela med mig av upplevelsen, så varmt välkommen till min workshop i att lära dig att binda en bok.


Så här fungerar det,


På workshopen får du lära dig hur man steg för steg binder eller som man också säger syr ihop en bok från vikning av papper till påklistring av pärmar.

Jag förbereder pärmarna då det tar ett par dygn att få de färdiga p.g.a. tiden för torkning mellan de olika lagren allt annat får du göra själv.


Prisuppgift info.bokning@theoakleaf.se


Workshop


Bind your own book!Binding a book is a genuine craft that is about to disappear. It's fun and gives a nice feeling in both body and soul to make something from scratch.


The reason I started bookbinding was because I wrote a book and when I was going to print it I thought it was way too expensive for me to do it at the time. Now I have discovered how much fun it is and I do everything from gluing folders together to putting on the spine. It is very much appreciated to have the opportunity to buy a self-written and self-bound book, so I will continue with it for a while longer.


But I would like to share the experience, so welcome to my workshop in learning how to bind a book.


This is how it works,


At the workshop, you will learn how to bind or, as they also say, sew a book step by step, from folding the paper to gluing on the covers.


I am preparing the book coversas it takes a couple of days to get them ready due to the time for drying between the different layers, everything else you can do yourself


Price information info.bokning@theoakleaf.se


  Recensioner   

BOKEN


         En fascinerande berättelse mellan fantasi och verklighet,i en annan tid än vår.

Med mycket respekt för skaparen och naturen.

En berättelse om kvinnors kraft och inneboende förmågor. Naturens helande och livets mening. Om ondska och godhet och en kärlek som övervinner allt.

En bok av en kvinna och om kvinnor, bör även läsas av män.

En bok gjord för hand med mycken möda i att både sy ihop sidorna samt göra pärmen av papper och göra bokryggen av linnetyg. Detta är författarens första bok,utgiven på eget förlag. Ser fram mot vad Ellinor Eklöf har att säga i sin nästa bok.

Tack Kerstin Dahlberg!

---------------------

Tack för att du har gjort Boken! Helt underbar berättelse, hoppas att jag får äran att följa kvinnorna på deras fortsatta färd i Den andra Boken. Det enda dåliga med Boken var att den tog slut.         

Marie Brusewitze

--------------------Mycket trevligt att läsa din bok. Läser högt för varandra. Vi gillar den båda två.Är på full rulle hem från Vemdalen. Har just läst klart Boken högt för Tuve. Vi är båda fängslade och ser fram emot fortsättningen.

Kram Gunnila och Tuve Jeppson

----------------

Tack, Ellinor för en fantastiskt spännande resa i tid och rum. Det underbart målande språket som får sinnet att måla upp färgstarka bilder genom hela berättelsen. Väntar otåligt på fortsättningen

Ulrika Dahlström


                                           ------------------                                                                                                 

Boken

Boken, första delen, är en spännande berättelse om några kvinnor för länge sedan. Historien handlar om hur dessa kvinnors liv vävs samman på ett magiskt vis, trots långa avstånd och olika kulturer. Jag tycker den var lättläst, men ändå innehållsrik. Ser med spänning fram emot nästa del!

 Anna Wynja Lindman