Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Boken samt bokbinderi

Information om workshop i bokbinderi, beställning av boken och recensioner finner du längre ner på sidanThe Book is only in Swedish for now!

Boken!

En annan tid, en annan värld!


I den första delen av Boken som är en serie på flera delar och spänner sig över flera generationer, får vi möta några av sju kvinnor från olika delar av världen som manats av en kraft inom sig till ett möte i landet Svedala. Vi får ta del av deras resor och möten med andra kulturer. De vet inte vad de ska möta men de kan inte stå mot sin egen inneboende kraft.


Boken är kanaliserad, budskapen är många och högst aktuella nu då allt fler manas till att uppnå förändring. Den är skriven som en skönlitterär bok med verklighetsbaserade inslag. Den handlar om tillit, tro och ett samspel mellan den feminina och den maskulina kraften och spänner sig över flera generationer. Den sista och avslutande delen kommer att spegla vår nutid. Här vävs berättelsen samman med andra berättelser i berättelsen.


 Ellinor IsaDeRoss Eklöfs debutroman


Boken är den bunden för hand av författaren, pärmarna är återbruk!


The Oak Leaf förlag!

All rights reserved © Ellinor Eklöf

Workshop

Bind din egen bok!


Att binda en bok är ett genuint hantverk som är på väg att försvinna. Det är roligt och ger en genuin känsla i både kropp, knopp och själ att göra något från grunden.


Anledningen till att jag började med bokbinderi det var att jag skrev en bok och när jag skulle trycka upp den tyckte jag att det var alldeles för dyrt för mig att göra det just då. Nu har jag upptäckt hur roligt det är och dessutom att ha möjligheten att köpa en egenskriven och egenbunden bok verkar vara väldigt uppskattat. Så jag fortsätter med det ett tag till.

Men jag vill gärna dela med mig av upplevelsen.


Jag gör pärmarna då det tar ett par dygn att få de färdiga p.g.a. tiden för torkning mellan de olika lagren allt annat får du göra själv.

På workshopen får du lära dig hur man steg för steg binder eller som man också säger syr ihop en bok från vikning av papper till påklistring av pärmar.


Information om workshops hittar du på workshops and event planner


Workshop Bind your own book!


Binding a book is a genuine craft that is about to disappear. It is fun and gives a genuine feeling in both body, bud and soul to do something from scratch.


The reason I started with bookbinding was that I wrote a book and when I was going to print it, I thought it was way too expensive for me to do it right then. Now I have discovered how fun it is and also to have the opportunity to buy a self-written and self-bound book seems to be very much appreciated. So I'll continue with that for a while.


But I would like to share the experience. I make the binders as it takes a couple of days to get them ready due to the time for drying between the different layers everything else you have to do yourself. In the workshop, you will learn how to tie step by step or, as they also say, sew together a book from folding paper to gluing on binders.


Information about workshops can be found at workshops and event planners

Beställning av boken görsv via maill till info.bokning@theoakleaf.se skriv namn, telefonnummer och adress dit boken skall sändas!


Boken! En annan tid, en annan värld

Pris: 383:- inklusive moms 6% och frakt inom Sverige


Efter beställning sändes bekräftelse tillsammans med inbetalningsinformation och var noga med att fylla i att det är Boken du betalar!När bekräftelse på inbetalning kommit är beräkningen att du som kund ska ha den i din hand inom 3 veckor efter beställningsbekräftelse om inget annat meddelas!


Pris: 383:- inklusive moms 6% och frakt inom Sverige

  Recensioner   

BOKEN


         En fascinerande berättelse mellan fantasi och verklighet,i en annan tid än vår.

Med mycket respekt för skaparen och naturen.

En berättelse om kvinnors kraft och inneboende förmågor. Naturens helande och livets mening. Om ondska och godhet och en kärlek som övervinner allt.

En bok av en kvinna och om kvinnor, bör även läsas av män.

En bok gjord för hand med mycken möda i att både sy ihop sidorna samt göra pärmen av papper och göra bokryggen av linnetyg. Detta är författarens första bok,utgiven på eget förlag. Ser fram mot vad Ellinor Eklöf har att säga i sin nästa bok.

Tack Kerstin Dahlberg!

---------------------

Tack för att du har gjort Boken! Helt underbar berättelse, hoppas att jag får äran att följa kvinnorna på deras fortsatta färd i Den andra Boken. Det enda dåliga med Boken var att den tog slut.         

Marie Brusewitze

--------------------Mycket trevligt att läsa din bok. Läser högt för varandra. Vi gillar den båda två.Är på full rulle hem från Vemdalen. Har just läst klart Boken högt för Tuve. Vi är båda fängslade och ser fram emot fortsättningen.

Kram Gunnila och Tuve Jeppson

----------------

Tack, Ellinor för en fantastiskt spännande resa i tid och rum. Det underbart målande språket som får sinnet att måla upp färgstarka bilder genom hela berättelsen. Väntar otåligt på fortsättningen

Ulrika Dahlström


                                           ------------------                                                                                                 

Boken

Boken, första delen, är en spännande berättelse om några kvinnor för länge sedan. Historien handlar om hur dessa kvinnors liv vävs samman på ett magiskt vis, trots långa avstånd och olika kulturer. Jag tycker den var lättläst, men ändå innehållsrik. Ser med spänning fram emot nästa del!

 Anna Wynja Lindman