Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Mothers of the Mothers

Mothers of the mothersEn ny feminin världsordning för att föra in ljus och feminina omtänksamma kärleksfulla energier till världen tillsammans.En gång i tiden dyrkade man kvinnor, gudinnan och överallt fanns kvinnor avbildade på olika sätt... Helt plötsligt försvann de och ersattes av gudar...


Ser man på kvinno historien så inser man hur förtryckta, nedvärderade och misshandlade kvinnor har varit under lång tid.För ungefär trettio år sedan kom förmödrarna på min mors fars sida till mig i en vision, på en rad så lång att jag inte kunde se de som stod längst bak i raden. De bad mig att bryta offer rollen av skam, skuld och rädsla som har tvingats på oss kvinnor framförallt sedan bibeln skrevs.


Steg för steg har jag fått mer och mer information från andevärlden om det viktiga i att som kvinna ta steget för att säga att det är det här vi behöver förändra.

Förmödrarna kallar på mig/oss och vi behöver ställa oss upp för vad som är rätt, cirkeln behöver slutas.
Under en lång tid med hjälp av normer och regler har vi haft en standard som i verkligheten inte behövs och vi har undertryckts på ett kallt vis av en maskulin kraft för uppnå och prestera ett liv som är andefattigt och kärlekslöst.

Vi behöver bryta offer rollerna av skuld och skam som har präglat oss i tusentals år och som fortfarande används för att  undertrycka framförallt den kvinnliga ande kraften, för de kvinnor som har gått, de som är och de som komma skall.

Vi inne i en era där den feminina energin växer och i ett skifte som gör världen turbulent. Fler och fler människor vaknar upp och inser att det sätt som vi lever på och allt det som händer nu inte är rätt och att det behövs en förändring i deras liv.

Genom att arbeta tillsammans kan vi balansera de feminina och maskulina energierna och att släppa det som varit för att låta den nya feminina kraften att röra sig framåt.


Vi behöver förändra våra energier genom att öppna våra hjärtan för sanningen samt den äkta kärleksfulla, omvårdande och omtänksamma ande kraften.

Med en grundad kraft och klarhet för sanningen och med en stark villighet få de feminina och maskulina energierna i balans kan vi uppnå en förändring.

Det här är en plattform för nydanande tankar och utbildning som arbetar med vetenskapliga och alternativa metoder.

Jag har fått en gedigen utbildning direkt från livet, moder jord, vår skapare samt andevärlden för att se vad som är bortom det vi kan se i det
vanliga livet. Till att se hur viktigt det är att följa sanningen, hjärtat, ljuset och kärleken. 

Och har idag en stark kontakt med natur, djur samt ett samskapande partnerskap med Moder jord, skaparen och andevärlden.

 

I flera år har jag arbetat med att omvandlade tunga energier som florerar idag till lätta kärleksfulla ljusa energier med hjälp av ton, trumma och ljus vilket motverkar tunga energier. Grundpelaren i Mothers of the mothers är nu är att dela med mig av hur man finner sin egen ton, frekvens och fyller sig med det kärleksfulla feminina kraftfulla ljuset.


2007 Skrev jag en bok som ligger i linje med Mothers of the mothers vilken handlar om tillit, tro och ett samspel mellan den ljusa feminina och den maskulina kraften. Som visar på vikten av naturens andlighet som är en del av oss och där kan vi finna själs ro. Det är en kanaliserad bok som visar på att historien är viktig, ur den kan vi få kunskap för att se vad vi kan göra för att förändra framtiden.

En feminin kraft inom mig, manar mig, ger mig styrka och säger att det är dags nu att göra, så jag gör...


Det är dags för den gudomliga feminina, urkraften, ljuset och kärleken att ta plats.


Med ljus och kärlek


Grundare
White Eagle Feather
Ellinor IsaDeRoss Eklöf
TheOakLeaf


Under de närmaste dagarna kommer information om föreläsning och kurs.