Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Om

Ellinor IsaDeRoss Eklöf

Ursprungen från minoritetsfolket finlands svenskar på fars sida, Klanen Ross från Skottland samt Åland på mors sida, född och uppvuxen i Sverige.Under ett liv händer det en hel del och när jag var liten var jag som de flesta, i stark kontakt med moder jord, skaparen och den andliga världen. Redan vid 6-7 års ålder fick jag visioner och meddelanden från Moder natur, Skaparen och Andevärlden.

Mitt intresse för det mytiska, mystiska, det vi kan känna och förnimma har följt mig under min uppväxt och med kort, kaffesump samt pendeln försökte jag traggla mig fram.


Men sedan finns det stunder i mitt liv då jag helt släppt den andliga sfären för annat som kom mellan, som skolan, skaffa familj, arbete, ekonomi ja det som vi gör. Men den andliga sfären har legat under ytan och väntat på att få min uppmärksamhet, så en dag för 40 år sedan efter att ha råkat ut för en traumatisk upplevelse tog jag beslutet att utveckla min andliga sida. Valet innebar att förändra mitt liv, med det började min väg i att rensa, lägga till och stärka mig på att höra, se samt känna mitt inre och min kropp vilket för mig är att utöka sin Naturliga andlighet.


Samtidigt fick jag budskap från andevärlden att min väg framöver skulle blir svår och min väg var att lära genom händelser till att uppfatta budskap från andevärlden genom mig själv och att inte gå kurser.


Ett steg i taget har jag utvecklat en skarp förmåga att höra, se och känna mig själv, Moder jord, skaparen samt andevärlden och när jag nu ser tillbaks kan jag se ett pussel där den ena biten efter den andra fallit på plats. Men min tro är att vi lär hela livet och att livet är en skola och när vi ska lämna jordelivet går vi hem.


Naturen har alltid varit ett viktigt rum för mig och idag lever jag mitt i den, i enkelhet, harmoni och balans som gör att hela mitt jag växer.


I början på 90-talet började min professionella bana som vägvisare, inspiratör och motivatör och med tiden som föreläsare, intuitiv andlig musiker, trummbärare, balansering av fysisk och psykiska problem med trumma, stress coach, samt författare mm.


Jag har också utfört tjänster i Nord och sydamerika.

Ellinor Eklöf