Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Trumma&sång

Ellinor IsaDeRoss Eklöf är en Spirituell musiker som gör inspirerade sånger från Skaparen och dynamisk trumning från Moder jord med helande kraft!

Helande kraft!

Ellinor arbetar med ett djuplodande koncept där ton och vibration går ner på djupet för att rensa kroppen och energikroppen från psykiska & fysiska blockeringar. Och sessionen avslutas med påfyllning av ljus lätt energi så att ett friare flöde leder till ett helande av kropp och själsliga sår.


Att rensa kropp och knopp leder för de flesta till klarare tankar mer kraft och energi samt att en del fysiska krämpor förbättras.


Trumman är ett instrument som i tusentals år använts för helande verksamhet och för kontakt med andevärlden.


Den amerikanske musikern Layne Redmond har genom många års forskning funnit att det för några tusen år sedan var de kvinnliga prästinnorna som spelade trummor runt medelhavet.

Trumseans!

En annorlunda seans där trumma och sång bjuder in andevärlden för att ge budskap till de som behöver.


Trummeditation

Med hjälp av trumman och toning vägleds du att släppa spänningar och uppnå avslappning vilket ger dig mer kraft och energi, enskilt och i grupp.


Privata sessioner, healing!


Fysisk och psykisk balansering med hjälp av trummans vibrationer och sångens mjuka toner endast enskilt.

En och en halv timme 1200.00 kontant på plats annars 3 dagar innan session via Swish eller Paypal


Föreläsning!

Ellinor IsaDeRoss Eklöf är en inspirerande berättare som bjuder på något annorlunda.

Upplevelse konsert med spirituell dynamisk trumning och sång som varvas med berättelser ur livet framförda med humor och kärlek.Det är idag vetenskaplig bevisat att trumman och dess vibrationer inverkar positivt på olika nivåer i vår kropp!

Privata sessioner 600:-SEK/person, om inget annat anges, angående grupper sänd en förfrågan om prisuppgifter !