Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Spirit CaféSpirit Café retreat som ligger på TheOakLeaf center i Roslagen är ett nytt och unikt koncept på ett retreat men med det lilla extra


Ett retreat för dig som vuxen och som behöver en stunds avkoppling i stillhet och tystnad.


Här får du en föreläsning om hur det är att leva i enkelhet och närhet till djur och natur. Vi förbereder maten tillsammans innan du finner din plats för att i kontemplation återhämta kraft ur naturens kärleksfulla helande energier som ger din kropp, ditt sinne samt din själ en stund av lugn och ro.


Som extra krydda avslutas dagen med en grundande övning och en trummeditation som ger fortsatt kraft, klarhet och energi.


Spirit café är inte som andra caféer, det är så mycket mer, det är bara öppet vissa dagar och man behöver boka sin plats i god tid, det finns bara ett erbjudande på menyn vanligtvis soppa, dessert samt kaffe eller te.


Meny lördagen den 12 juni

Varmrätt lins soppa, rostat bröd toppat med ramslöks smör, vatten

Dessert, kaffe eller te yoghurtglass på gårdens ägg


Maximum antal deltagare 7


Lördag den 12 juni 2021 11.00- 15.00 Kostnad 1200:-/person, du bokar via formuläret nedan senast 10 juni och efter betalning får du en bekräftelse på att du har din plats.Ellinor IsaDeRoss Eklöf etablerade Spirit Café 2019