Andlig vägledning  Rådgivning  Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Kurs i spinning

Kurs i spinning!


Kurs i spinning och förändring i ditt liv :)


Tänk dig att du sitter i en skog vid ett litet torp där fåglarna håller konsert och vinden susar i löven, du har kaffe/te i en mugg vid sidan av dig. Du känner dig helt rofylld.


Framför dig har du en Spinnrock och du ska strax få veta hur du använder den, du kommer att få känna den otroligt härliga känslan när Linet mjukt dras mellan dina fingrar och omvandlas till tråd medans hjulet spinner sin sång för dig!


Du vaggas sakta in i en egen värld där du och spinnrocken är i symbios och du känner hur du slappnar av allt mer medans hjulet spinner vidare.

När du känner att du spunnit färdigt din tråd nystar du försiktig av den från spinnrocken.


Sedan går du fram till en Hassel som växer vid sidan av gården och ber om att få ta en kvist, tacka genom att ge något litet tillbaka kanske ett hårstrå, Hasseln brukar var tacksam för det lilla. Sedan böjer du kvisten till en cirkel och börjar väva dina dröm!


Vi kommer även att ha trum meditation, vara i contemplation och göra lite andra övningar för att stressa av för att få mer energi och focus på det som är viktigt. 


Det här är förutom en kurs i spinning, en helhets kurs, ett sätt att expandera s sig själv!


Vill lära dig spinna och sedan göra din egen livsväv i form av mandala så är du varmt välkommen med din anmälan?Kostnad 3500:- inklusive enkelt boende samt mat.

Tar endast emot fem deltagare.


 
 
 
 

All rights reserved The Oak Leaf

Uppdated2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera