Andlig vägledning  Rådgivning  Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Kurs i spinning

Kurs i spinning på spinnrock och för förändring i ditt liv :)

Förutom att det är en kurs i att lära sig spinna på spinnrock är det en helhets kurs, ett sätt att expandera sig själv!


Att spinna på en spinnrock får mig komma ner i mig själv och finna min egen rytm.


Tänk dig att du sitter i ett rofyllt rum eller utomhus i närheten av en skog där fåglarna håller konsert och vinden susar i löven!

Framför dig har du en Spinnrock och du ska strax få lära dig hur den fungerar, du kommer att få känna den otroligt härliga känslan när Linet mjukt dras mellan dina fingrar och omvandlas till tråd medans hjulet spinner sin sång för dig!


Du vaggas sakta in i en egen värld och i din egen rytm där du och spinnrocken är i symbios och du känner hur du slappnar av allt mer medans hjulet spinner vidare.

När du känner att du spunnit färdigt din tråd nystar du försiktig av den från spinnrocken.


Sedan går du fram till en Hassel eller något annat lämpligt träd som växer vid närheten av gården och ber om att få ta en kvist, tacka genom att ge något litet tillbaka kanske ett hårstrå. Sedan böjer du kvisten till en cirkel binder ihop den och börjar väva dina dröm!


Förutom att lära dig spinna ingår meditationer och andra övningar för att få mer energi och fokus på det som är viktigt för oss i livet.


Känner du dig manad att du lära dig spinna och väva din egen livsdröm i form av mandala så är du varmt välkommen att sända din förfågan om information och om du vill arangera en kurs hos dig samt kostnadsförlag via kontaktformuläret nedanför.Ellinor Eklöf

För många år sedan var jag till den Andliga dalen i Peru och I byn Pisac, blev jag inbjuden att demonstrera hur man spinner på en spinnrock på en utställning för ursprungsbefolkningen och

här spinner jag med Alpacka.


Det var ett stort intresse och även borgmästaren som står bakom mig på den nedre bilden och som tyckte att det var rogovande att titta på.

 
 
 
 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera