Andlig vägledning  Rådgivning  Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Energiarbete

Energi-arbete på The Oak Leaf center


Sju dagar vid den heliga elden!


Sju lördagar med globalt energiarbete vid den heliga elden av kärlekens ljus för att underlätta energiförskjutningen vi befinner oss i .

18 april - 30 maj 2020


Cirkeln av Kärlekens Ljus är ett helande energibearbete med dynamisk trumma och toning vid öppen eld på The Oak Leaf-center i Ekdalen, Sverige


Vi befinner oss i en stark övergång till ett högre, starkare och ljusare energiflöde än någonsin tidigare och i en fas där den feminina kraften nu tar sin plats.


Samtidigt är vi just i en tid där vi inte är helt klara över vad som händer. Många har drabbats av Corona på olika sätt och vad vi kan göra är att underlätta på det vis vi kan.


För att underlätta transformatonen till de feminina högre andliga frekvenserna och med hjälp av trumma och toning kommer vi att vibrera frekvenser av kärleksfulla och ljusa energier som förstärks av elden och dess rök som får energierna att expandera till universum i spiraler och lägga sig som en helande kärleksfull kraft över Moder Jord.


Med hjälp av kraften från Moder Jord och kontakt med Skaparen
samt Stjärnsystrarna i Plejaderna, Alcyone, Maia, Asterope, Taygeta, Celaeho, Electra and Merope i den ordningen, en av systrarna för varje lördag.


Broder och syster vi välkomnar dig att delta i cirkeln av ljus och kärlek bredvid den heliga elden var du än befinner dig i världen.

Kl. 15 till 15.30 varje lördag fram till den 30 maj
Med ljus och kärlek/With light and love,

Ellinor IsaDeRoss Eklöf,

Lisa Wik Granberg

Freja Wik

Intresseanmälan,  information och frågor.

 
 
 
 

All rights reserved The Oak Leaf

Uppdated2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera