Andlig vägledning  Rådgivning  Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Vägledning

Få din egen stjärna lagd i Tarotkort!


Är du vid en vägkorsning på din väg, har du frågor som behöver svar eller är har du i ett beslut att fatta kan du få vägledning och råd genom korten.


Här får du en läsning ur ett helhetsperspektiv!
 40 minuter och kostnaden är600:-/person.

Vägledning i vardagslivet!


Få en läsning i kaffesump!


Något som många har hört talats om men få har provat på är en läsning i kaffesump!Är du vid en vägkorsning på din väg, har du frågor som behöver svar eller är har du i ett beslut att fatta kan du få vägledning och råd genom sumpen.


Här får du en läsning ur ett helhetsperspektiv!
 40 minuter och kostnaden är 600:-/person.

Kanalisering!


I en kanalisering tonar jag in mig på en kanal till andevärlden, lyssnar, observerar och förmedlar den information som kommer där du kan få budskap och meddelanden från nära och kära i andevärlden, det kan även vara upplysningar om dina guider samt goda råd om det är någon fråga du har just vid tillfället.


Kanalisering 40 minuter 600:-/person

Samtalspartner


I samtal får du hjälp med att se din livssituation ur nya perspektiv, hjälp med värdera och omvärdera din egen tid samt att finna ditt eget sätt att hantera stressade situationer.


Samtal 40 minuter 600:-/person


 
 
 
 

All rights reserved The Oak Leaf

Uppdated2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera