Cirkeln av Kärlekens Ljus!

In English!

Monthly coffee grounds!

Make yourself free!

Education provides knowledge;

Knowledge provides possibilities;

Possibility provides creation;

Creation provides power;

Power provides durability.

 

Ellinor Isa De Ross Eklöf

All rights reserved

 

 

På svenska!

Månadens sump!

In English

The Circle of

Light and Love!

På svenska

Cirkeln av

Kärlekens Ljus!

 

 

The Circel of Light and Love!

 

Vägledning och healing med Monica Seldahl

 

Föreläsning/lectur whit

Suzzie GoldenOwl Engström

Wildlife Rehabilitator.

 

Kurs i Vedic art med konstnär Gunilla Löfgren

 

Mer information/moore information!

The Oak Leaf

Monica Seldahl

Vägledning och healing!

Föreläsning med/lecture with

Suzzie GoldenOwl Engström

Viltrehabiliterare, Wildlife Rehabilitator

 

 

Kurs i Vedic art!

Med konstnär

Gunilla Löfgren

 

 

Mer information kommer!

 

Cirkeln av Kärlekens Ljus vid den helande elden!

 

Jag inbjuder dig till Cirkeln av Kärlekens Ljus där vi vid den helande elden, där vi tillsammans ska förstärka den feminina, vårdande och kärleksfull kraft som under en lång tid legat i förtryck och som nu behöver komma i balans med den maskulina.

 

Sedan jag var liten har jag fått till mig visioner och information från andevärlden om vad som skulle ske i framtiden. En del av dem försökte jag att ge tillbaks tillbaka, jag ville inte ha dem, de var skrämmande och obehagliga. Det slutade med att jag förträngde det som jag inte mäktade med att ha i mitt sinne, det puttades in i ett fack i min hjärna. Under mitt liv har det försökt att tränga sig fram igen men jag har tryckt tillbakas det, men idag ser jag spår av att en del av visionerna besannas och att informationen ska användas. En del av den information jag fick har jag inte tryckt bort och idag kan jag förstå varför.

 

Ett par av de viktigaste informationerna jag har fått kommer genom djur och den mest framträdande har varit Korpen. Information jag fick om Korpen var att den skulle försvinna vilket också har skett och om den kom tillbakas skulle vi människor ha en möjlighet att påverka och hjälpa Moder Jord att hela och att motverka fortsatt förstörelse av det som finns kvar av djur och natur. Så jag har väntat och som ni har märkt så blir allt fler korpar synliga, varje dag flyger det korpar över mitt hus, så de säger mig att det är dags.

 

Just nu är vi i en fas med en stark övergång till ett högre och ljusare energiflöde än någonsin tidigare. Allt fler vaknar upp till att se att det finns ett annat sätt att leva på än att jaga det materiell standard. I möten med andra människor som förändrat och haft modet att följa sin inre vägvisare till ett annorlunda liv är det lättare att tro på vad som sker. Det är lättare att tro på att vi kan förändra och påverka allt som sker, att vi kan förändra det som är tungt till något lätt och kärleksfullt om vi gör det tillsammans. Det blir mer kraftfullt att balansera upp den om vi gör det tillsammans.

 

Det här kommer att förstärka andra arbeten som redan pågår världen över t.ex. Standing Rock som kämpar för att de inte ska gräva fram mer olja och Navajo indianerna på Black Meza i Arizona som arbetar för att ett stort kolbolag ska lägga ner sitt arbete med brytning av kol och många andra som kämpar över hela jorden, för det som händer på andra ställen i världen påverkar oss andra oavsett var vi bor.

 

Vi kommer att förändra energierna med hjälp av ton, vibration, sång samt bön som kommer att förstärkas av elden som hjälper till att sända de kärleksfulla och lätta energier som kommer att expandera ut i universum och lägga sig som en helande kraft över Moder jord.

Så bröder och systrar, mödrar och fäder, barn och barnbarn kom och tag plats vid elden i cirkeln av kärlekens ljus.

 

Vid elden kommer du att få lära dig hur du arbetar med och förstärker dina andliga energier, din andning samt grundar dig själv m.m.

 

Under dessa dagar kommer du också att kunna lyssna på intressanta föreläsningar i olika ämnen, du kommer att kunna boka in dig för vägledning, det kommer att bli musik, trum meditation, yoga, ceremonier och ritualer m.m.

Är du vägledare eller föreläsare eller om du vill komma och hjälpa till som volontär under de här dagarna, skriv till mig genom att fylla i kontakt formuläret här nedan så sänder jag över mer information!

 

Så bröder och systrar, mödrar och fäder, barn och barnbarn, morföräldrar, farföräldrar kom och tag plats vid elden i Cirkeln av Kärlekens ljus!

 

Jag välkomnar dig att komma och ta plats i Cirkeln av Kärlekens ljus!

Ellinor IsaDeRoss Eklöf

 

På The Oak Leaf center får du en möjlighet till en stund av sinnesro och vila för kropp och själ.

 

Vägledning med hjälp av alternativa, vetenskapliga samt nydanande tankar och metoder för att förändra ditt livsmönster.

Se din livssituation ur nya perspektiv, värdera och omvärdera din egen tid och finn ditt eget sätt att hantera olika situationer.

Förändra tankemönster och skapa förändring i din livssituation och i dina relationer.

Stärka din självkänsla, sätta upp mål och lära dig att fokusera samt att hitta lösningar på dina problem genom ökad medvetenhet och själv kännedom.

 

The Oak Leaf Center erbjuder, vägledning, utbildningar, föreläsningar, workshops, seminarier, resor mm. för livsförändring till ett hållbart drogfritt samhälle för framtida generationer.

Det är idag vetenskapligt bevisat att energier påverkar allt.

 
 
 

All rights reserved TheOakLeaf